Sprostitva 2.0

Dogodek je žal že mimo. Če ste zamudili, lahko le še pogledate fotke (hvala, Špela!).

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Čakali ste in dočakali: SPROSTITVA 2.0. Znova vas vabimo na sproščujoč in družabni podaljšani vikend!

Pripravljamo kratko taborjenje med 5. in 7. junijem 2015 na turistični kmetiji Weiss v Spodnji Savinjski dolini (Miklavž pri Taboru 37, 3304 Tabor). Iz Kranja je do tja približno eno uro vožnje, kmetija je v bližini avtocestnega izvAgrocamping Turisticna kmetija Weiss 32oza Vransko, pot do tja pa podrobneje predstavlja njihov zemljevid (slika spodaj). Kmetija je povsem na samem in nudi lep prostor za kampiranje (wc, tuši, pulti za pripravo hrane in žar, servis za avtodome), ob potoku so nam pripravili primeren prostor za vadbo. Na kmetiji je moč dobiti domač kruh, sir, mesnine itd., imajo savno, kolesa za izposojo in pa cel kup domačih živali. Nudijo tudi 4 zelo lepe dvoposteljne sobe (po dve si delita kopalnico).

Načrtujemo do 4 ure vodene vadbe na dan (qigong, taijiquan forma, orodja, v dvoje) glede na interese udeležencev, vmes pa trening, sproščanje ali obisk lokalnih znamenitosti v lastni režiji. Za prehrano bomo deloma poskrbeli sami, deloma pa bodo to organizirali na kmetiji – to je odvisno od prijav, o tem se bomo dogovorili kasneje. Če ne morete priti v petek, 5. junija, lahko pridete tudi zgolj za vikend.

Tule je cenik za več možnih scenarijev. Cene vključujejo namestitev, polpenzion ter minimalen prispevek k stroškom organizacije. Udeležence prosimo, da izberejo enega izmed njih. V primeru, da kdo resnično ni pripravljen sprejeti organizirane prehrane, ki bo zdrava, lokalna in po želji vegetarianska, lahko uveljavlja popust 20 EUR na spodnje cene:

  • v sobi pet-ned: 110 €
  • v sobi sob-ned: 75 €
  • v šotoru pet-ned: 70 €
  • v šotoru sob-ned: 45 €

Prijave zbiramo do ponedeljka, 1. junija 2015. Zaradi omejenega števila sob si jih je možno zagotoviti le s plačilom ob prijavi do zapolnitve kapacitet. Prijave sprejemamo po elektronski pošti ali v času redne vadbe.

Tale skica vam lahko pomaga najti pot do tabornega prostora. Če želite podrobnejše informacije (zemljevid, fotografije itd.), poglejte na njihovo spletno stran.

Tale skica vam lahko pomaga najti pot do tabornega prostora. Če želite podrobnejše informacije (zemljevid, fotografije itd.), poglejte na njihovo spletno stran.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja