Taiji3atlon s Tonetom Ančnikom

Pozdravljeni, Tone Ančnik vabi na tri taijiquan delavnice 22. in 23. novembra. Vabilo in vse informacije (pdf) pripenjam spodaj. Dodajam le komentar, da lahko kakšno sabljo tudi jaz posodim, če koga mika iti. Program je zanimiv in cena ugodna, zato vam udeležbo priporočam. Vsekakor boste dobrodošli! Luka

—-

Dragi tajčičuanec,

Vabim te na imenitno zabavo v dobri družbi…

vabim te na T A I J I 3 A T L O N, ki bo 22. in 23. novembra 2014 v telovadnice stare OŠ Maksa Pečarja na Črnučah. Taiji3atlon  obsega 3 smiselno zaključene bloke: formo z mečem, formo s sabljo in prostoročno formo.

Lahko se udeležiš vseh treh (blokov), oziroma med njimi izbiraš. Sabljo je potrebno prinesti s seboj, medtem ko ti meč lahko posodimo (le ob predhodni najavi).

Tvojo prijavo pričakujem (čimprej) po e-pošti, in sicer na elektronski naslov: tone.ancnik@telemach.net ali info@dojo-ancnik.si (spletna stran je trenutno še v “popravilu”, zato prek nje prijava ni mogoča).

Natančen urnik najdeš na pripetem letaku (tule). Ne pozabi povabiti še svojih prijateljev in znancev, Več nas bo, prijetneje bo!

Tone Ančnik
041 698 856

Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja