Teden (mesec) vseživljenjskega učenja 2014

Z besedami organizatorja:

Teden vseživljenjskega učenja (TVU) je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. V Kranju je vlogo območnega koordinatorja za leto 2014 prevzela LUK – Ljudska univerza Kranj. V tednu vseživljenjskega učenja opozarjamo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema.

Vsi, ki projekt soustvarjamo, bodisi v vlogi izvajalcev prireditev bodisi kot udeleženci, prispevamo k udejanjanju slogana ‘Slovenija, učeča se dežela’. TVU je član mednarodnega gibanja festivalov učenja. Tema letošnjega TVU je Učenje za življenje, ki pokriva prav vsa področja življenja. Od 9. 5. 2014 do 9. 6. 2014 smo vam v Kranju pripravili lepo število brezplačnih dogodkov.

Program v krajši verziji je objavljen v zgibankah, ki jih dobite v tajništvu Ljudske univerze Kranj ali na različnih lokacijah po Kranju, vse prireditve pa najdete tudi tule.

Dogodki so namenjeni tako starejšim kot tudi mladim, študentom, zaposlenim in tistim, ki delo še iščete. Zato vas vabimo k udeležbi na čim več delavnicah, predstavitvah in aktivnostih, s čimer boste prispevali k soustvarjanju projekta poleg tega pa boste oživili Kranj, ki je vaše – naše mesto.

 

Še moje vabilo:

V četrtek, 15. 5., bomo med 11.30 in 13. uro imeli v parku pred Kinom Kolosej (bivši kino Center, nasproti Gorenjske banke in policijske postaje) vadbo qigonga na prostem. Dobrodošli vsi, ki qigong ali podobne veščine že vadite, in tisti, ki vas to zanima! Udeležba je brezplačna in ne zahteva predznanja. Vabljeni!

 

PROGRAM (.pdf)

 

 

Ta vnos je bil objavljen v Vadba, Zanimivosti. Zaznamek za trajno povezavo.

1 Odgovor na Teden (mesec) vseživljenjskega učenja 2014

  1. Luka says:

    V času delavnice je tako močno pihalo, da smo bili prisiljeni izvesti zadevo v učilnici Ljudske univerze v Kranju. Malo demonstracije, malo govorjenja in malo vadbe je minilo v sproščenem vzdušju. Če ste zamudili, je naslednja možnost za vadbo na prostem 14. 6. 2014 ob 9.00 v ljubljanskem Tivoliju. Vabljeni!
    Luka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja