Urnik 2015/2016

Vadba bo potekala od 14. 9. 2015 do 23. 6. 2016.

V tem obdobju bo vadba tudi v času tedenskih šolskih počitnic razen na dela proste praznične dni. V času poletnih šolskih počitnic bomo vadbo organizirali v omejenem obsegu po dogovoru. Vadba poteka v prostorih Pranajoga studia na Slovenskem trgu 5 v Kranju (v nekdanjih prostorih splošne knjižnice v kompleksu Storžič). zemljevid

Zaradi zasedenosti učiteljev in skupin v letošnjem šolskem letu ne sprejemamo novih članov. Hvala za razumevanje.

Seznam razpisanih tečajev

Do konca oktobra se urnik v dogovoru s člani lahko še spremeni. Po dogovoru so možne kombinacije tečajev glede na možnosti v različnih skupinah in predznanje udeleženca.

Qigong 1

Vadba za vse, ki ste že vsaj eno leto obiskovali tečaj qigonga pri meni. Tema tečaja bo Sheng Zhen qigong, vadbo bomo dopolnjevali tudi z vajami za moč in raztezanje.  Tečaj poteka v dopoldanskem času enkrat na teden, organizirali bomo dve skupini.

  • http://jin.si/wordpress/wp-content/uploads/2014/08/IMG_1101.jpgTermin 1: ponedeljek, 9.00 – 10.00, Pranajoga center.
  • Termin 2: četrtek, 9.00 – 10.00, Dom krajanov Primskovo.
  • Cena (za celo leto, enkrat na teden): 85 €.

Qigong 2

Vadba za tiste, ki so vsaj že 2 leti obiskovali qigong pri meni in so se že učili formo Lohan. V skupini je lahko maksimalno 15 oseb in prednost imajo tisti, ki so že bili člani te skupine. Vadili bomo Sheng Zhen Gong in Lohan. Tečaj poteka dvakrat tedensko po eno uro.

  • Termin: ponedeljek in četrtek, 19.00 – 20.00, Pranajoga center
  • Cena (celo leto, dvakrat na teden): 240 € (za upokojence in družine 190 €).

Taijiquan

Vadba za tiste, ki ste se vsaj eno leto učili Chen slog taijiquana. Vadili bomo različne komponente chen sloga taijiquan: stoječa meditacija, navijanje svile, stara forma, potiskanje rok in vadba z orodji. Tečaj poteka dvakrat tedensko po uro in pol. http://jin.si/wordpress/wp-content/uploads/2014/08/IMG_3863.jpg

  • Termin: ponedeljek in četrtek, 20.00 – 21.30, Pranajoga center
  • Cena (celo leto, dvakrat na teden): 350 € (za upokojence in družine 300 €).

Seminarji, gostujoči učitelji in sobotne vadbe

Kot doslej bomo organizirali nekaj dodatnih dogodkov, ki bodo usmerjeni k posameznim sklopom vadbe, druženju ali pa vadbi z izkušenimi zunanjimi učitelji. Že sedaj napovedujemo seminar z Oscarjem konec oktobra (taijiquan, qigong) in občasne delovne sobote, ki bodo v začetku namenjene utrjevanju osnov po skupinah, kasneje pa tudi drugim vsebinam, kot je vadba sede in meditacija. Kot vsako leto lahko v začetku junija pričakujete tudi zaključni dvo- ali trodnevni izlet. Ti dodatni dogodki so plačljivi posebej.

Plačilo

Zaradi zapletenosti gotovinskega poslovanja prosimo, da članarine v največ dveh obrokih plačate z bančnim nakazilom (univerzalni plačilni nalog). Podatki: Jin gibalne veščine, Luka Ausec, s.p., Trg Prešernove brigade 2, 4000 Kranj, IBAN : SI56 6100-0000-2957-974 (Delavska hranilnica, BIC koda HDELSI22).

Razumem, da je to nekoliko manj udobno kot doslej, zato pa še vedno velja, da si lahko sami izberete čas plačila, ki naj bo izvršeno do zaključka tečaja. Hvala za razumevanje.

Lepo vabljeni!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja