Urnik 2016/2017

Vadba bo potekala od 19. 9. 2016 do 8. 6. 2017.

V tem obdobju bo vadba tudi v času tedenskih šolskih počitnic razen na dela proste praznične dni. Nekaj počitnic morda prinese dedek mraz, o tem boste pravočasno obveščeni. V času poletnih šolskih počitnic bomo vadbo organizirali v omejenem obsegu po dogovoru. Vadba poteka v prostorih Pranajoga studia na Slovenskem trgu 5 v Kranju (v nekdanjih prostorih splošne knjižnice v kompleksu Storžič). zemljevid

Zaradi zasedenosti učiteljev in skupin tudi v letošnjem šolskem letu ne sprejemamo novih članov. Izjemoma se je možno priključiti četrtkovi dopoldanski qigong skupini začetnikov. Hvala za razumevanje. Po dogovoru pa so možne kombinacije tečajev glede na možnosti v različnih skupinah in predznanje udeleženca. O tem se lahko pozanimate na tečaju, zainteresirani novi člani pa po emailu (luka@jin.si) ali po telefonu (031 707 914, Luka).

Seznam razpisanih tečajev

Qigong 1

Vadba za vse, ki ste že vsaj eno leto obiskovali tečaj qigonga. Tema tečaja bo Sheng Zhen qigong, vadbo bomo dopolnjevali tudi z vajami za moč in raztezanje.  Tečaj poteka v dopoldanskem času enkrat na teden, vodi ga Nuša, organizirali pa bomo tri skupine.

  • http://jin.si/wordpress/wp-content/uploads/2014/08/IMG_1101.jpgTermin 1: ponedeljek, 9.00 – 10.00, Pranajoga center.
  • Termin 2: četrtek, 9.00 – 10.00, Dom krajanov Primskovo.
  • Termin 3 (začetniki): četrtek, 10.00 – 11.00, Dom krajanov Primskovo.
  • Cena (za celo leto, enkrat na teden): 105 €.

Qigong 2

Vadba za tiste, ki ste že vsaj 2 leti obiskovali qigong pri meni in ste se že učili formo Lohan. V skupini je lahko maksimalno 15 oseb in prednost imajo tisti, ki so že bili člani te skupine. Vadili bomo Sheng Zhen Gong, osem brokatov in Lohan. Tečaj poteka dvakrat tedensko po eno uro.

  • Termin: ponedeljek in četrtek, 19.00 – 20.00, Pranajoga center
  • Cena (celo leto, dvakrat na teden): 240 € (za upokojence in družine 190 €).

Taijiquan

Vadba za tiste, ki ste se vsaj eno leto učili Chen slog taijiquana. Vadili bomo različne komponente chen sloga taijiquan: stoječa meditacija, navijanje svile, stara forma, potiskanje rok. Tečaj poteka dvakrat tedensko po uro in pol. http://jin.si/wordpress/wp-content/uploads/2014/08/IMG_3863.jpg

  • Termin: ponedeljek in četrtek, 20.00 – 21.30, Pranajoga center
  • Cena (celo leto, dvakrat na teden): 350 € (za upokojence in družine 300 €).

Seminarji, gostujoči učitelji in sobotne vadbe

Kot doslej bomo organizirali nekaj dodatnih dogodkov, ki bodo usmerjeni k posameznim sklopom vadbe, druženju ali pa vadbi z izkušenimi zunanjimi učitelji. Že sedaj napovedujemo seminar z Oscarjem konec septembra (taijiquan, qigong) in občasne delovne sobote, ki bodo v začetku namenjene utrjevanju osnov po skupinah, kasneje pa tudi drugim vsebinam, kot je vadba sede in meditacija. V začetku junija lahko pričakujete tudi zaključni dvo izlet. Ti dodatni dogodki so plačljivi posebej.

Plačilo

Zaradi zapletenosti gotovinskega poslovanja to ni več možno. Prosim, da članarine v največ dveh obrokih plačate z bančnim nakazilom (univerzalni plačilni nalog). Podatki: Jin gibalne veščine, Luka Ausec, s.p., Trg Prešernove brigade 2, 4000 Kranj, IBAN : SI56 6100-0000-2957-974 (Delavska hranilnica, BIC koda HDELSI22). Da vam olajšam ta postopek, še vedno velja, da si lahko sami izberete čas plačila, ki naj bo izvršeno do zaključka tečaja. Hvala za razumevanje.

Lepo vabljeni!

Komentiranje je zaprto.