Lohan qigong – sobotna vadba

V soboto, 27. 9. 2014, bomo pripravili izredno dodatno vadbo qigonga. Učili se bomo formo Lohan (ima tudi imena 18 Buddha hands, Animal form itd.), ki je fizično nekoliko zahtevnejša, predstavlja pa izreden sistem raztezanja in odpiranja telesa. Večina udeležencev se bo z njo prvič srečala v soboto, zato je trema odveč – pridite in poskusite. Namen je, da se s formo spoznamo in se pripravimo na seminar z Oscarjem, ki bo to formo učil 8. oktobra v Kranju.

Dobimo se ob 9. uri v prostorih Pranajoga centra (v prostorih redne vadbe). Vadba bo trajala približno dve uri in pol, tako da boste še pravi čas doma za kuhanje kosila. Na vadbo prinesite pijačo (vodo) za med odmori, učitelju pa se lahko prikupite za celo sezono s kakšnimi domačimi piškoti. Udeležba na delavnici je tečanike celoletnih tečajev brezplačna, cena za ostale je 20€.

Tole je ena pozicija iz forme. Meni je najprej padla v oči sproščenost leve rame. Če je vam najprej padla v oči klovnovska uniforma, potem svetujem (a) več vadbe in (b) prinesite piškote učitelju.

Tole je ena pozicija iz forme. Meni je najprej padla v oči sproščenost leve rame. Če je vam najprej padla v oči klovnovska uniforma, potem svetujem (a) več vadbe in (b) prinesite piškote učitelju. :)

Ta vnos je bil objavljen v Novice, Seminarji, Vadba. Zaznamek za trajno povezavo.

2 Odgovora na Lohan qigong – sobotna vadba

 1. robi says:

  pozdrav
  želel se bi priključit v sobotnem učenju , to je dne 27 .9 vadbe lohan kung , če bo mi vse šlo tako kot mora( denar in možnost da pridem pravočasno v kranj z vlakom, iz maribora
  . prav tako me še zanima če še v mariboru vodita delavnice in če se vključuje tudi lohan kung
  l.p.robi

  • Luka says:

   Pozdravljeni,
   lepo vabljeni na sobotno vadbo. Jaz v Mariboru ne poučujem, kolikor vem, pa so vam najbljižji učitelji forme lohan kung v Ljubljani… Tako da vsekakor pridite, četudi boste malo zamudili – lahko se bova domenila, kako naprej, poleg tega imam na voljo učni DVD forme Lohan učitelja Oscarja iz Amsterdama, ki gostuje v Kranju od 7.-9.10. Se vidimo!
   LP Luka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja